Moderna Försäkringar

Betyg: 4 / 5

Enligt våra rekommendationer är det Moderna Försäkringar som erbjuder den bästa kattförsäkringen. Med tre olika nivåer på försäkringen är det enkelt att välja vad man vill att försäkringen ska innehålla för dig sin katt. På ett enkelt språk beskriver Moderna Försäkringar vad som ingår i de tre olika paketen. För att göra det ännu enklare för dig att förstå beskriver vi de olika delarna nedan där du även kan teckna försäkringen online.

Moderna kattförsäkring online

Hos Moderna är det enkelt att teckna försäkringen online. Fyll i kattens ras, födelseår, vad den kostade då du köpte den och ditt personnummer så hämtas pris för de olika paketen på några sekunder. Trots riktigt bra villkor är kostnaden för försäkringen relativt billig. Beroende på kattras och vilken självrisk du väljer kostar försäkringen så lite som 50 kronor per månad för det billigare paketet och runt 140 kronor för det största. Klicka på bilden nedan för att se vad det skulle kosta att försäkra just din katt. Försäkrar du din kattunge före den fyllt sex månader spar får du dessutom en rabatt på 25% av hela premien för det första året.

moderna pris

Vad ingår i försäkringen

De tre paketen som kallas enkel, dubbel och trippel ger alla ett bra skydd och har gemensamt att de täcker kostnader för veterinär om katten blir sjuk eller skadad. Förutom det täcker paketet dubbel även kostnader för röntgen, MR, rehabilitering och dolda fel. Paketet trippel inkluderar samtliga delar som dubbel och ger även ersättning för inackordering på kattpensionat om du skulle bli sjuk och därför inte kan ta hand din katt.

Varför Moderna Försäkringar

Moderna försäkringar är självsäkra på sina villkor. Så pass självsäkra att de ger ut villkorsgaranti till alla nya kunder som försäkrar sin katt. Garantin innebär att all veterinärvård som din tidigare försäkring skulle ha täckt omfattas av din nya försäkring hos Moderna, oavsett om det är inkluderat i Modernas villkor eller inte. Det innebär också att du när som helst kan säga upp din nuvarande försäkring för att teckna en ny och billigare hos Moderna.