Svedea

Betyg: 4.7 / 5

Vill du ha ett försäkringbolag som andas 2017 och verkligen har ett fokus på internet rekommenderas Svedea. Uppstickaren som med sin prisvärda och fulltäckande kattförsäkring snabbt tagit marknadsandelar från de större och ibland något trögare konkurrenterna.

Betala endast en självrisk

Svedea är unika och erbjuder sina kunder förmånen att endast betala en fast självrisk för veterinärkostnader och rehabilitering under en period på 130 dagar. Detta oavsett hur många gånger din katt blivit sjuk eller skadats och hur många sjukdomar det rör sig om. Det enda som behöver betalas vid mer än ett ärende under perioden är den rörliga kostaden man väljer då försäkringen tecknas.

Svedea kattförsäkring online

Hos Svedea är det enkelt att teckna kattförsäkringen online. Du kan enkelt justera priset genom att ställa in vilken fast respektive rörlig självrisk du föredrar. Försäkringen ger ett gott skydd där veterinärkostnader och livförsäkring ingår som standard. Svedea erbjuder även möjligheten att lägga till en reseförsäkring som ersätter kostnader för av- och ombokning om du måste stanna hemma för att katten blir allvarligt. Dessutom är ofta Svedeas försäkringar något billigare än de flesta andra försäkringsbolagen. Något som gör dem till ett av de bästa alternativen på marknaden. Klicka på bilden nedan för att få prisförslag.

kattforsakring svedea

3 veterinärbesök gratis!

Alla som försäkrar katten hos Svedea erbjuds tre kostnadsfria veterinärbesök online via deras samarbetspartner FirstVet. Via nätet erbjuder FirstVet rådgivning och genomför lättare undersökningar av veterinär via video där du kan se veterinären och veterinären kan se din katt. Vår erfarenhet är att det fungerar riktigt bra för enklare ärenden då det räcker med rådgivning över video.