Djurens Rätt

Att ge några kronor i månaden gör stor skillnad för djur i nöd. Det är fler djur som lider än vi vet om och de är tacksamma för hjälpen, även om det inte är många kronor. Det gör så mycket och många bäckar små blir till ett hav för de stackars djuren.

En försäkring är en viktig del

Nu för tiden är det väldigt vanligt att adoptera djur som exempelvis gatuhundar från andra länder. Det är många som är emot det och tycker vi ska hjälpa våra egna djur i Sverige i första hand. När det kommer till adoption av djur från andra länder så skulle det finnas någon sida som kan informera allmänheten att vi faktiskt har djur i Sverige som bara längtar efter ett permanent hem där de får känna trygghet och en kärleksfull famn.

Försäkring – glöm ej att försäkra

När många hämtat hem sin älskling så glömmer de oftast det viktigaste – försäkringen. Många tänker inte på att försäkra en katt och det är A och O för att adoptera djur. En katt är lika beroende av en försäkring som andra djur. Det kan räcka att den hoppar och landar fel, är den då inte försäkrad så kan det hamna på väldigt stora summor.

Adoptera svenska djur, de behöver sin familj

Djurens rätt är en organisation som gör allt för djuren och medlemsavgiften ligger på ca 75 kronor i månaden. Det finns 150 000 hemlösa katter i Sverige och det finns många djurhärbärgen som gör allt för att de ska få bli en familjemedlem hos någon som kan ge dem kärlek, mat och allt de behöver för att få känna trygghet och att vara älskad. Glöm bara inte bort försäkringen.