Tips med Kattprylar för den Kattokige!

Katter är busiga till sin natur och håller ständigt ögonen öppna för nya aktiviteter och spännande utmaningar. För att hålla din lille vän på gott humör så kan du ge den en leksak som underhållning. Katter älskar saker som de kan bolla med, prylar som prasslar och mjuka tunnlar av tyg som den kan krypa in i när det är dags att vila efter aktiviteterna.

Katter är jägare med glimten i ögat

Din katt är född med instinkten att lura på sitt byte för att sedan gå till snabb attack. Utnyttja det när den ställer krav på din uppmärksamhet och låt den jaga ett spö med vippa eller pingla. Fjädrar i änden av ett snöre eller en Fling Ama String brukar också vara en favorit. När din katt fått motion fungerar magen också bra och då kan det passa bra med lite potträning med Litter Kwitter. Katter älskar lite extra uppmärksamhet.

Dela din fritid med ditt husdjur

Alla har en stund över på dagen som inte fylls av något särskilt. Gör den till något roligt genom att lära din katt något särskilt. Om du inte vill lära den att gå på toaletten så kan du lära den att använda en kattringklocka när den vill gå ut. Du kan även ta med din kompis på en helgresa. Med CatLite reselåda så går det smidigt att bo borta.

Katter älskar mänsklig interaktion

Precis som de flesta andra husdjur så tycker katter om underhållning på alla nivåer. Med roliga leksaker så får både du och din katt ut det mesta av er fritid och kan känna er nöjda när kvällen kommer. Och vad är väl mysigare än att somna gott med vetskapen att din bäste vän spinner på sin favoritplats vid dagens slut?